top of page
YE, SEV, DANS ET ! 

SEVDİĞİNİ ŞAŞIRT

SERRA TÜKEL  

06.02.2016

Bir sevgililer günü daha geliyor…

Her sene yemek, hep çiçek, hep böcek…

Tamam, artık bu sene başka bir şeyler yapalım diyorsanız, sevdiğinizle birlikte farklı bir aktivite yapmak, ilişkinize yeni paylaşımlar katmak ve akılda kalıcı bir 14 Şubat geçirmek istiyorsanız o zaman bu sene ezberleri bozuyoruz!

Hadi hem kendinizi, hem de onu şaşırtın! 

 

 

Birlikte Yemek Yapın

Ama evde değil! Bu sefer profesyonel bir mutfağa gidip, müthiş lezzetler yaratın beraber. Maeve Binchy’nin kitabındaki gibi “Aşk Mutfakta Pişer” deyin sevgilinize ve giyin önlükleri birlikte .

Bunun için de hem Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)’nin hem de Eataly’nin “Sevgililer Günü” ne özel atölyeleri ve çok şık menüleri var. Her iki atölyenin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Jülide Özçelik ve Mert Fırat’tan Aşk Şarkıları Dinleyin

Müzik ruhun gıdası olduğu kadar aşkın da gıdası değil midir? 

O zaman en romantik, en güzel aşk şarkılarını daha önce hiç bir araya gelmemiş bir ikiliden dinlemeye ne dersiniz? Jülide Özçelik ve Mert Fırat, bu sevgililer günü için 13 Şubat akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alıyorlar. Üstelik arkalarında 70 kişilik İstanbul Senfoni Orkestrası ile birlikte! Sevgililer günü bahane, bu konser şahane J

 

Swing Dansları Öğrenin

Kim sevmez 1930’ların ve 40’ların Swing Jazz müziklerini?

Duke Ellington, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald ve Frank Sinatra’nın unutulmaz şarkılarıyla Swing dansları yapmaya ne dersiniz?

Bunun için doğru adres “Swing İstanbul Okulu”. Beyoğlu’nda yer alan ve Türkiye’nin ilk Swing Okulu olan Swing İstanbul’da düzenli olarak “Lindy Hop” kursları açılıyor. Hem eğlenceli hem de romantik bir hediye ile sevgilinizi şaşırtmak isterseniz başlangıç Şubat ayında başlayacak kurları yakalayın derim.

 

Hamamda Aklanıp Paklanın

Hamam sefası Osmanlı’dan günümüze gelen en güzel ve en keyifli ritüellerden biridir şüphesiz. Her ne kadar geleneksel olarak kadınlar ve erkekler, hamamda ayrılsa da bu sefayı sevgilinizle beraber sürebileceğiniz bir yer var İstanbul’da.  Kuruçeşme’de Boğaz’a nazır Les Ottomans Hotel’in hamamına çift olarak rezervasyon yaparak, sevgilinizle beraber iki ayrı terapist eşliğinde kese ve köpük keyfi yapabilirsiniz. Bundan daha güzel bir keyif var mıdır bilemedim….:)

 

Atölye Masterpiece’da Resim Yapın

Çöpten adam bile çizemem demeyin! Bu atölyeden elinizde bir şaheser ile çıkacağınız garantilidir. Taksim Asmalı Mescit’te yer alan Atölye Masterpiece’da sevgilinizle birlikte 14 Şubat günü Joan Miro’nun “Sarılma” tablosunu resmetmeye ne dersiniz? Atölye Masterpiece sizin için tüm malzemeleri ve yol haritasını hazırlıyor. Bu atölyede sadece resim yaparak içinizdeki sanatçı ruhu ortaya çıkarmakla kalmıyorsunuz aynı zamanda şarap ve müzik eşliğinde bir yandan da keyif yapıyorsunuz. Sevgilinizle bu farklı tecrübeyi paylaşmak isterseniz Stüdyo Masterpiece atölyelerine Biletix üzerinden kayıt olabilirsiniz.

 

Secret Dining ‘En Route’

Biraz tiyatro, biraz oyun, şık bir akşam yemeği ve Orient Express ruhu…

İstanbul’da Karaköy 10 Morgans Hotel içinde gerçekleştirilen sıra dışı bir tecrübeden bahsediyorum.

“Secret Dining En Route”, otelin tren garını andıran özel tasarlanmış ayrı bir bölmesinde bir trenin birinci sınıf kompartımanına yerleşmeniz ile başlıyor ve 1893’e ışınlanıyorsunuz...Bu teatral ve gizemli akşam yemeği şimdilik 13 Şubat’a kadar gerçekleştiriliyor. Biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Maceralı Bir Ajan Oyunu Oynayın

Sevgilinizle birlikte gerçek kimliklerinizden kopup, 1 saatliğine birer gizli ajan olmak ve ipuçlarını toplayarak bir sırrı çözmeye ne dersiniz? Şayet siz de polisiye ve heyecan tutkunlarındansanız Galata’da yer alan ve Türkiye’nin ilk ve tek gerçek görüntülerden oluşan rol model ajan oyunu “Senin Maceran”a kayıt olun ve onu şaşırtın derim J Gerçek zamanla çözeceğiniz bulmacalarla, sevgilinizle birlikte takım ruhunu ve adrenalini bu oyunda bir arada yaşayabilirsiniz.

Siteyi Ziyaret Et!

İLGİLİ YAZILAR

DİĞER LİSTELER

GECE
KUŞU
AŞŞK
KUŞU

Listeler için kuşlardan birini seçiniz. 

bottom of page