top of page
YE, SEV, DANS ET ! 

SURPLUS, Eminönü

2014 SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNERİLERİ

SERRA TÃœKEL

10.02.2014

 

14 Åžubat'tan kaçış yok! Ãœstelik de bu sene Cuma akÅŸamına denk geliyor. Hayatımızda biri olsun olmasın, Sevgililer gününün Cuma akÅŸamı olması itibariyle mutlaka o gün birÅŸeyler yapacağız. 

 

Her ne kadar özel günler beklentiler yaratsa ve günün sonunda tatminsizlikle sonuçlanabilse de, bugünü en keyifli ve en modunuza uygun geçirmeniz için Gurulogy'nin AÅŸÅŸk KuÅŸu'ndan size birkaç program önerisi...

 

Ä°stanbul'da Olup Sevgilisiyle Mutlaka Güzel Bir Yemek Yemek Ä°steyenlere:

 

Çift olarak yemeÄŸe meraklıysanız, keyifli ve farklı bir atmosferde bugünü kutlamayı arzu ediyorsanız sizlere Ä°stanbul'un farklı semtlerinden birkaç seçenek;

 

  • YENÄ° LOKANTA - TAKSÄ°M

  • SHANGRI LA BOSPHORUS - BEŞİKTAÅž

  • ULUS 29 - ULUS

  • DUBLE MEZE BAR - ŞİŞHANE

  • SURPLUS - EMÄ°NÖNÃœ

  • GÄ°LE - AKARETLER

  • MONA - CÄ°HANGÄ°R

 

 

Sevgilisi Olup Evde Kalmak Ä°steyenlere:

 

Haklısınız sevgililer günü diye dışarı çıkıp dünya kadar para harcamak anlamsız gelebilir. EÄŸer cuma akÅŸamı evde keyif yapmak ve sevgilinizi güzel yemeklerle şımartmak niyetindeyseniz, ÇıraÄŸan'ın pasta ÅŸefinin Red Velvet Cupcake tarifi ile yemeÄŸinizi harika bir ÅŸekilde sonlandırabilirsiniz !  

Red Velvet Cupcake tarifi için tıklayın.

 

Harika Bir Müzik Dinletisi İsteyenlere:

 

Garaj İstanbul'da Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer canlı performanı kaçırılmaz bir fırsat. İster sevgiliyle, ister dostlarla güzel bir Cuma programı. İlgilenenlere biletler Biletix'de..

 

Kalp ve Balon Görmeden 14 Şubat'ı Geçirmek İsteyenlere:

 

Geçen hafta vizyona giren Oscarlı yönetmen Martin Scorsese ve Oscarlı oyuncu Leonardo Di Caprio tarafından yönetilen The Wolf of Wall Street (Para Avcısı) filmi Cuma akşamı için güzel bir alternatif program olabilir. Film hem heyecanlı hem de 3 saat sürüyor!

 

Partilemek isteyen bekarlara:

 

Bekarların deÄŸiÅŸmez mekanı Lucca - Bebek, gece hayatının "in"lerinden POP - Nupera, 80'ler ve 90'ların müziklerini sevenlere YAN Gastrobar, alternatif takılmak isteyenlere Mini Müzikhol, boÄŸazda DJ müziÄŸi arayanlara Anjelique (DJ Betoko) önerilir! 

 

Modunuz, seçiminiz her ne olursa olsun kalbinizin sevgiyle dolmasını ve keyifli bir gün geçirminizi dilerim.

 

 

 

Ä°LGÄ°LÄ° BAÅžLIKLAR

DÄ°ÄžER LÄ°STELER

GECE
KUÅžU
AŞŞK
KUÅžU

Listeler için kuÅŸlardan birini seçiniz. 

bottom of page